donderdag, 11 oktober 2018

Inloopmomenten op maandag 29 oktober op Boom en Bosch

De gemeente wil graag dat de Hazeslinger in Breukelen tot ontwikkeling wordt gebracht en de openbare ruimte op de Hazeslinger opnieuw wordt ingericht. Aalberts Ontwikkeling in samenwerking met de Aldi (lees Aalberts) en het parochiebestuur Sint-Johannes de Doperkerk (parochiebestuur) hebben de gemeente begin 2018 gevraagd om hun initiatieven op de Hazeslinger in Breukelen planologisch mogelijk te maken. De gemeente heeft toen aangegeven bereid te zijn verder te praten over de uitwerking van deze plannen.
Deze plannen passen binnen het eerder door de gemeente vastgestelde ontwikkelvariant G.

De gemeente heeft na dit besluit vragen gekregen over uitleg van de ontwikkelvariant G en de niet haalbare varianten. Ook heeft de gemeente zelf vragen over het nieuw in te richten parkeerterrein op de Hazeslinger. Deze vragen over het parkeerterrein zijn in een digitale peiling opgenomen. Deze loopt tot 1 november.

U bent welkom op twee inloopmomenten op maandag 29 oktober op Boom en Bosch

De gemeente organiseert twee inloopmomenten om ruimte te bieden aan de vragen en hulp te bieden bij het invullen van de digitale peiling.

De gemeente is op dit moment in afrondende fase van onderhandelingen met Aalberts Ontwikkeling. Is de gemeente tijdig met Aalberts Ontwikkeling akkoord? Dan presenteert Aalberts Ontwikkeling op 29 oktober ook hun plannen.

De inloopmomenten zijn op Boom en Bosch, Markt 13 te Breukelen tussen de volgende twee tijdstippen:

  • 16.00- 18.00 uur
  • 19.30 – 21.30 uur
Laatste wijziging donderdag, 11 oktober 2018 15:52