maandag, 08 juli 2019

Uitnodiging bijeenkomst 15 juli

De raadscommissie Fysiek Domein van 27 mei 2019 heeft zich uitgesproken over de plannen voor de Hazeslinger en de Herenstraat. Met de gegeven opmerkingen vanuit deze commissie gaan wij graag met u als belanghebbende in gesprek. Dit als gevolg op de eerder gehouden bijeenkomsten.

 U bent uitgenodigd op maandagavond 15 juli 2019 op locatie “De Olifant”, Straatweg 1 te Breukelen. Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang bijeenkomst 19.30 uur. Er is voor iedere groep (bewoners-ondernemers-raadsleden-initiatiefnemers projectontwikkeling) een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, juist om de dialoog aan te gaan. Daarom stellen wij het op prijs als u uw aanwezigheid bij ons kenbaar maakt.

Deze avond wordt geleid door een onafhankelijk voorzitter. Daarnaast is Rien Romijn aanwezig als specialist in de ontwikkeling van winkelgebieden. Ook zullen vertegenwoordigers van de Aldi, Aalberts Ontwikkeling, Gemeente Stichtse Vecht en Goudappel (onderzoeksbureau Verkeer & Parkeren) aanwezig zijn.

Wij zien uit naar uw komst. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam en welke groep u vertegenwoordigd. Maximaal 1 persoon per adres/onderneming/vereniging.

Met vriendelijke groet,

Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht

namens hen,

Jan de Boer

Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

Laatste wijziging maandag, 08 juli 2019 10:08